Bærekraftig og Sikker

BOB System bilinnredning er enkelt å montere, endre på og flytte mellom kjøretøy. Vi sammarbeider med leverandører rundt om I Småland, Sverige. Solid produksjon har ført til at BOB System nesten ikke har reklamasjoner. Grunnlaget for bilinnredningen er en kraftfull gavel, moduler og hyller. Ser du nøyere på detaljene, vil du se at produktene er laget for maksimum varighet og funksjonalitet. Kvalitet til en attraktiv pris!

BOB System er designet for å holde lasten på plass ved en ulykke korrekt montering gjør at sikkerheten ivaretas. Din sikkerhet er vår førsteprioritet! Med BOB System skal du føle deg sikker på veien. De fleste biler ertungt lastet  og vi ønsker å bidra til en mest mulig sikker arbeidsbil. Vi jobber derfor konstant med å gjøre produktene lettere uten at det går ut over sikkerhet og kvalitet.For din egen sikkerhet anbefaller vi at du velger en av våre montører for montering. Våre montører har gjennomgått opplæring. Monterer du selv kan vi ikke garantere sikkerheten på samme måte. Riktig montering er svert viktig for din sikkerhet.

 

 

Krasjtest RISE

BOB System`s bilinnredning har blitt godkjent av RISE (Sveriges Nasjonale Testbyrå)

Pass på ved kjøp av bilinnredning at innredningen faktisk er godkjent og ikke bare testet! Vårt system har med god margin blitt godkjent med krasjtest I bilen. Innredningen ble fylt opp med vekter og kjørt forover før krasj.

 

 

TüV Nord

BOB Systems bilinnredning har TuV Nord sertifisering for sikker last. TuV Nord testet med 1 tonn på gavel. Bilen ble kjørt knallhardt for å teste stabilitet og holdbarhet. BOB System passerte testen uten anmerkninger.

Vi gir 5 år garanti dersom innredningen er montert av en av våre montører.

BOB`s bilinnredning er ikke bare flott designet, men vi holder også det vi lover !

 

5 års garanti

Vi anbefaller at du monterer din bilinnredning hos en av våre montører/forhandlere.  Velger du det, blir alt korrekt montert og vi gir automatisk 5 års garanti.