Skuffer for varebil

Skuffene er designet med fokus på høy kvalitet og sikkerhet. Vårt egenutviklede håndtak har fått godkjenning og lovord fra RISE (Sveriges Nasjonale Test Byrå). Våre skuffer har ingen løse fronter som kan løsne. Alt er laget I ett stykke som gjør dem ekstra stabile og sterke. Alle våre moduler har kuleskinner som gjør skuffen lett å bruke selv med tung last. Trenger du lagring av små ting som skruer og muttere, anbefaller vi assortert box Carry Lite fra Raaco.

Hyller

Hyllene er tilgjengelige I forskjellige lengder og bredder. Kanten I alle våre standardhyller er 60mm høye slik at lasten ikke faller ut. Alle våre hyller leveres med gummimatter for å holde tingene rolig under kjøring. Gummimattene reduserer lyd og beskytter lasten under kjøring.

Rørhyller

Det er også en topphylle som vi kaller rørhylle. Denne smale hyllen er 200mm. Den er teleskopisk, men også tilgjengelig I faste lengder. Rørhyllen er montert på toppen av innredningen og er perfekt for lagring av rør og lange ting.

Dører

Hyller med dør hengslet nedover gjør det enkelt å komme til lasten. Plastknotter er skrudd inn I hyllen og døren er deretter montert.

Skuffer og Hyller